Rechtsbijstand voor ondernemers
Elke ondernemer heeft wel eens een juridisch probleem ongeacht of het nu uw schuld is of niet, een geschil met een werknemer, een leverancier, de gemeente, de Arbeidsinspectie of over een contract kan zich altijd voordoen. Met een rechtsbijstandverzekering voor ondernemers bent u verzekerd van een goede juridische bijstand bij vrijwel al uw ondernemersactiviteiten.

Enkele voorbeelden waartegen u zich met een rechtsbijstand
kunt verzekeren van juridische hulp zijn:

  • Een klant weigert te betalen omdat "niet is geleverd wat is afgesproken".
  • Een bedrijfsschade als gevolg van het stilstaan van een van uw bestel-
    busjes, voor deze gevolgschade bent u naast het verhalen van de
    schade aan uw auto gedekt.

  • Indien u een winkel heeft, heeft u daarnaast ook stellingen, vitrines, kassa's en een voorraad voor de verkoop nodig. U koopt, least of huurt deze artikelen en laat ze onderhouden. Dit verloopt helaas niet altijd vlekkeloos.
  • Het verhalen van (letsel)schade
Door het afsluiten van een rechtsbijstandsverzekering bent u verzekerd van de allerbeste juridische hulp. De zaak zal worden behandeld door deskundigen die snel een oplossing zullen vinden via advies of bemiddeling. U bent hiervoor (behalve uw premie) geen kosten verschuldigd.

Bereken vrijblijvend uw premie >>

Advies: Wanbetalers zijn een serieus risico voor elke ondernemer. Onderzoek toont aan dat maar liefst 25% van alle faillissementen te wijten is aan wanbetalers. U kunt bij bepaalde maatschappijen een incassoservice op verzekeringsbasis afsluiten. Hiermee krijgt u juridische bijstand bij verweer van de wanbetaler. U betaalt hiervoor jaarlijks een premie en kunt een onbeperkt aantal incassozaken melden, alle kosten op het eigen risico na zijn verzekerd.